Dobra teta logo božični

Pri Dobri Ajdi v Ljubljani na voljo še nekaj prostih mest za prvo starostno obdobje!

V naši ljubljanski enoti Pri Dobri Ajdi pridno vpisujemo otroke za prihodnje šolsko leto in na voljo imamo še nekaj prostih mest za prvo starostno obdobje vašega malčka!

K vpisu vabimo vse starše, ki iščejo zanesljivo varstvo za svojega otroka, predvsem pa tiste, ki se nahajate v bližini ali imate v bližini svoje delovno mesto - območje Šiške, poslovne cone Šiška in Bežigrada v občini Ljubljana.

Enota se nahaja v neposredni bližini ljubljanske obvoznice in je organizirana v prvem nadstropju poslovne stavbe Megacenter MCL2 na Verovškovi c. 55a. Odprti smo vsak delovni dan med 6:00-16:30 uro.

ajda1

 

Pridružite se Ribicam (starostna skupina 1-2 leti) in Želvicam (starostna skupina 2-5 let), za katere vsak dan ljubeče skrbijo naši nasmejani vzgojitelji in vzgojiteljice. Program varstva je skladen s Kurikulumom za vrtce in vsebinsko obogaten z raznovrstnimi tematskimi delavnicami. Njihovi dnevi so polni igre in smeha, zabavnih delavnic, ustvarjanja, petja in plesa, preživijo pa tudi veliko prostega časa na zraku in v naravi.

Poskrbeli bomo tudi za njihovo športno udejstvovanje in okrepili njihove motorične sposobnosti in poskrbeli, da se bodo pri varstvu počutili prijetno in srečno.

ajda

Prisrčno vabljeni k vpisu!

Vas zanima več? Pišite nam na info@dobrateta.si ali nas pokličite na 031 202 530 (Anja Smolnikar).

Preberite si več o naši enoti Pri Dobri Ajdi in preverite galerijo fotografij naše simpatične enote.

Vas zanima, kako se Pri Dobri teti lotevamo varstva in zakaj nam zaupajo že mnogi zadovoljni starši? Preverite intervju naše Jane Fleišer iz julijske številke revije Jana, kjer je spregovorila o našem pristopu k varstvu otrok, filozofiji podjetja in načinu, s katerim vsak dan poskrbimo za smeh, zabavo in njihovo srečo. Naša skupnost staršev je izjemno močna in povezana, izmenjujemo si tudi veliko izkušenj in znanj.

Jana

Na voljo je le še nekaj prostih mest, zato rezervirajte mesto za svojega otroka še pravočasno.

Ajda1

Vpis

 

 

 

Arhiv novic