Dobra teta logo božični

Vabljeni na brezplačno predavanje "Zdrava odzivnost staršev, ki gradi otrokovo samostojnost in odgovornost?"

Že izpolnjujete svoje novoletne zaobljube? Mi smo obljubili, da se bomo še bolj povezali z vami in vam poizkusili podati čimveč izkušenj na področju vzgoje otrok. Že v januarju vas lepo vabimo na izjemno predavanje Leonide Mrgole in dr. Alberta Mrgole: "Zdrava odzivnost staršev, ki gradi otrokovo samostojnost in odgovornost?"

Mrgole a

Kdaj? V sredo, 25. januarja 2017, od 17:00-18:30 ure.

Kje? Dobimo se v Mestni knjižnici Kranj, Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj

O čem bo tekla beseda?

Morda se kot starši zavedate, da je otroke potrebno naučiti samostojnosti in odgovornosti, vendar se tudi sprašujete, na kakšen način in kdaj se bo to zgodilo? Morda opazujete druge starše, ki so do svojih otrok zelo ali morda pretirano skrbni, otroci pa ob tem postajajo vse bolj nesamostojni... Na predavanju bomo pogledali nekaj ključnih primerov v otrokovem predšolskem razvoju, možne zadrege in vzgojna nestrinjanja in pokazali nekaj načinov reševanja iz vsakdanjega družinskega življenja.

O predavateljih - Leonida in dr. Albert Mrgole

Leonida in Albert sta starša štirih odraslih otrok, ki preko 15 let delujeta v psihoterapevtski praksi, bosta na konkretnih zgodbah in primerih pokazala, kako ohraniti stik z otroki v težkih situacijah. V svoji praksi sta spoznala, da je stik z otrokom ključ do povezanosti, komunikacije in motiviranosti za delovanje otrok na vseh področjih, tudi na šolskem področju. Čar njunih predavanj so konkretne in uporabne zgodbe iz življenja, ki prinašajo staršem uporabna sporočila.

 

13.04.2015KranjDobraT 318

 

Predavanje bomo organizirali v okviru šole za starše in je za udeležence brezplačno - je pa potrebna predhodna prijava.

Prijave zbiramo do petka, 20.1.2017 preko e-pošte anja@dobrateta.si.

Prisrčno vabljeni!

Arhiv novic