Dobra teta logo božični

Prednovoletna predstava za naše malčke in njihove starše: Božična potička za vse!

Prednovoletno vzdušje je zajelo prav vse naše enote. V luči praznikov in nasmejanih iskric v očeh smo tokrat za naše malčke in njihove starše pripravile prednovoletno druženje in prav posebno predstavo z naslovom "Božična potička za vse". 

1 2

Pričarali smo odlično vzdušje z obilo smeha in dobre volje. Vas zanima, o čem je tekla predstava? Takole so nam zaupale naše Dobre tete, ki so jo tudi pripravile:

Pek in njegova hči Metka sta spekla potičke za vse živali v vasi, jih skrbno zavila in položila vsakemu pred prag. Zvečer je požrešni medved Oto zavohal dišeče potice in vse odnesel v svoj brlog. Ko so se živali zjutraj prebudile so bile razočarane, ker njihovih daril ni bilo. Metka se je odločila, da razišče kaj se je pripetilo.

4

Našla je medvedove stopinje, ki so jo pripeljale pred požeruhov brlog. Medved je Metko zaklenil v kletko, med tem pa požrl vse potičke. Seveda ga je začel močno boleti trebuh, zato je prosil deklico za pomoč. Ta mu je skuhala zeliščni čajček in takoj mu je bilo bolje. Medvedu je postalo žal, zato se je globoko opravičil za svoje dejanje, ter pomagal Metki in peku speči nove potičke za vse.

DSCN9776

Arhiv novic