Dobra teta logo božični

Pri Dobri Metki

Vabljeni k vpisu v enoto Pri Dobri Metki!

Ajda1Enota PRI DOBRI METKI se nahaja v prelepem kraju Šenčur na obrobju Kranja. V novi stavbi nasproti trgovine Hofer, so spodnji prostori namenjeni otroškemu vrvežu. V naši enoti sta začeli delovati dve skupini otrok I. starostnega obdobja (1 – 3 let). Vsako jutro se nam in Dobri Metki pridruži 28 razigranih in dogodivščin željnih malčkov. Zato da se dnevi odvijajo v pravo smer, pa vsak dan poskrbijo 4 vzgojiteljice. V igralnici veselih Polžkov vas vsak dan spremljata vzgojiteljica Klementina Poljanc in pomočnica vzgojiteljice Tjaša Ribnikar. V skupini Mravljic, pa vas z nasmehom in toplim objemom pričakata vzgojiteljica Marija Kosem Bonča in pomočnica vzgojiteljice Katja Ranko.

Enota je odprta od 6:00 do 16:30.

  

Kdo smo Dobre Metke?

Naša enota ima veliko skupno garderobo, hodnik kjer lahko dnevno opazujete pečate vaših otrok. Igralnici pa sta prostorni, svetli in predvsem polni otrokom ljubih igrač. Pri garderobi se nahaja kotiček, ki je namenjen vsem staršem, ki si želijo le spočiti, si urediti misli, dobiti novo idejo ali zagon. To je kotiček, kjer se čas ustavi in nam veleva: »Bodi kar si in delaj dobro sebi in drugim«. Zunaj pa nas obdaja veliko igrišče, kjer se razmigamo in uživamo v igri, saj nam to pomeni vse na svetu. Poleg našega igrišča pa sta samo nekaj zajčjih skokov stran tudi travnik in gozd, kjer sama po sebi kličeta po novih dogodivščinah. Ravno tako pa jo lahko mahnemo tudi v bližnjo knjižnico, Gasilni dom ali kakšno kmetijo.

Dobre Metke predstavlja naša blondinka Metka, ki dan za dnem komaj čaka, da je vrtec prežet z otroškim smehom, da so stene polne dokazov, kako lep je svet in biti vrtičkar. Našo enoto pa spremlja prav poseben pečat gospe, ki je bila v vrtcu Pri Dobri Teti kratek čas, a pustila velik zlat pečat. V mislih, srcu, zraku in vsakodnevnem dogajanju bo gospa Metka rasla in živela z nami.

Nova pot, novi začetki, nove izkušnje so čari življenja. Zato smo Dobre Metke vedno polne življenja, preprostosti, empatije in v naših srcih gori plamen ljubezni do malčkov. Biti vzgojitelj, je biti človek s posebno častjo in močjo oblikovati in naše male nadobudneže pripraviti na življenje. Zato je v naši enoti vedno dobrodošel vsak, ki eden drugemu ni enak. Saj vsak zasluži si, srečo in ljubezen, ki najlepša je sveta bolezen.

metka

Polžki:

Starost otrok: 2 - 3 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Vanja Vibbi in Tjaša Ribnikar

 

Mravljice:

Starost otrok: 1 - 2 leti
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Marija Kosem Bonča in Katja Ranko

 

Vpis

Kontakt Pri Dobri Metki

Zasebni vrtec Dobra teta d.o.o.
PE Pri Dobri Metki
Delavska cesta 24a, 4208 Šenčur

Telefon: 031 202 530

Pišite nam na:

 Virtualni ogled enote Pri Dobri Metki >>