Header

Učimo se angleško

Good Afternoon!

 

Tokrat smo se skupaj podali k spoznavanju delov dneva in s tem povezanim pozdravom. Naše druženje smo začeli s pesmijo »Hello Hello! Can You Clap Your Hands?«. Otroci so se podali na lov za karticami, ki so pričakovale od njih določeno gibanje, ki je bilo izraženo tudi na slikici.

Da bi čim več ostalo v naših glavicah smo se tudi z navdušenjem gibali s pomočjo glasbe in glasbenih kipov. Seveda pa smo morali izraziti svoje ustvarjalne sposovnosti in narisali kako preživljamo naše jesenske dni.

Naše zanimiva druženja smo popestrili prav tako z novo pesmijo imenovano »Good morning song«, kjer smo zaplesali in zapeli o vseh stvareh, ki jih počnemo zjutraj in to tudi obnavljali na različne načine, kar lahko tudi zasledite na spodnjih slikah.

Angleščina 26.11 3

 

Angleščina 26.11 2

 

Angleščina 26.11 1

 

Winter Clothing

It's winter time and useful way to introduce new English Vocabulary to your children when they are getting dressed. In the kindergarten we have many opportunities to reinforce this new vocabulary before going outside or coming back inside. Here are the words to match the picture below:

  • Jacket
  • Scarf
  • Hat
  • Mittens or Gloves

Now try the exercise below with your child and then use the words daily! 

untitled

Have fun! Brrrrrrrrrrrrrrrrrr!