Header

Eva

Pri Dobri Evi

JS 81

Enota Pri Dobri Evi se nahaja na Planini 2 (v bližini Pošte) v Kranju in je organizirana v prvem nadstropju poslovne stavbe. Ima dva oddelka prve starostne skupine in eno polovično skupino drugega starostnega obdobja ter lahko skupno sprejme 38 otrok. V enoti sta dve večji in ena manjša igralnica, dve garderobi in razdelilna kuhinja. Otroci se igrajo na igrišču, ki se nahaja v bližini.

Enota je odprta od 6:30 do 16:30.

Za vsako šolsko leto pripravimo vsebinsko bogat letni plan enote, skladno s Kurikulumom za vrtce. Vzgojiteljice si prizadevamo, da bi se otroci počutili prijetno in srečno in da bi vsak dan doživeli kaj lepega, veselega.

 

Kdo smo Dobre Eve?

Na obrobju mesta, v majhni hiši, ob velikih stopnicah, živi dobra Eva. Z njo živimo zajčki, sovice in ježki. 10 zajčkov, ki so najstarejši, se trudijo biti zgled 14 mlajšim sovicam in 14 najmlajšim ježkom. Skupaj z Evo radi pojemo, plešemo, ustvarjamo, se gibamo in hodimo na sprehode. Poleti se hladimo s sladoledom v bližnji slaščičarni, pozimi pa se sankamo po gričih, kepamo ter oblikujemo snežake. Dneve pa si popestrimo s kakšno lutkovno predstavo. V kuhinji nastajajo prave čarovnije izpod pridnih prstkov malčkov in širi se vonj po odličnih dobrotah. Pri Evi se res zelo zabavamo – obiščite nas in se pridružite našim vragolijam.

Skupine:

Ime skupine Ježki Sovice  
Starost otrok 1-2 leti 2-3 let  
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice
Tina Tavčar in
Edisa Henda
Urška Podobnik in
Anamarija Purgar
 
 

 

Kontakt Pri Dobri Evi

 
Zasebno varstvo Dobra teta d.o.o.
PE Pri Dobri Evi
Ulica Lojzeta Hrovata 4b, 4000 Kranj
 
Telefon: 030 293 419
Pišite nam na:
 

 

Galerije slik Pri Dobri Evi