Header

hribiBi šli v hribe s svojimi malimi razposajenci, se noro zabavali, pri tem kaj novega naučili? Vsi vemo, kako pomembno je paziti na svoje zdravje in ostati aktiven ne glede na obdobje življenja. Bi poleg tega še spoznavali skrite kotičke Slovenije, se družili z ostalimi starši in otroki in na vsake toliko preživeli aktiven dan v naravi?

Potem je naš projekt »Pejmo v hribe« kot nalašč za vas in vašega otroka.

Pridružite se nam na rednih tematskih pohodih po bližnjem hribovju! Vsak mesec se podamo na drugo destinacijo, spoznavamo tamkajšnji rastlinski in živalski svet, rešujemo uganke in se pri tem zeloooo zabavamo! Otroci na zabaven način spoznavajo aktiven življenjski slog, se gibljejo na svežem zraku, vi pa z udeležbo naredite tudi nekaj dobrega zase.

V šolskem letu 2018/2019 pripravljamo naslednje pohode:

  • Sveti Jošt nad Kranjem po Sodarjevi poti – konec oktobra 2018
  • Katarina nad Ljubljano – Jetrbenk – prva polovica decembra 2018
  • Sankanje na starem Ljubelju – prva polovica februarja 2019
  • Planšarija Dolga njiva – Orlova pot – prva polovica aprila 2019
  • Slemenova špica – prva polovica junija 2019

Vsak otrok bo prejel tudi knjižico za žige, v katero bo lahko poleg žiga narisal risbo po doživetju. Če pa se bo udeležil vseh pohodov v šolskem letu, bo na koncu prejel spominsko diplomo in nagrado – pohodniško rutko.

V kolikor se bodo vremenske razmere tako spremenile, da pohod ne bo možen, bomo pravočasno na naših spletnih straneh objavili alternativno destinacijo in odprli možnost prijave.

Vsi pohodi potekajo ob sobotah in so brezplačni. K udeležbi vabimo tudi otroke, ki niso v varstvu Zasebnega vrtca Dobra teta, skupaj z njihovimi starši. Poleg otroka se mora vedno prijaviti tudi najmanj en starš.

PRIJAVE

Prijave sprejemamo do tri dni pred vsakim razpisanim pohodom preko e-maila anja@dobrateta.si ali telefonske številke 030 293 419. Prav tu lahko pridobite tudi vse dodatne informacije o pohodu, potrebno opremo, ipd.

Prijavite se lahko tudi preko spodnjega obrazca. Na navedeni e-mail oz. kontaktno številko boste dobili vse informacije o pohodu (obvezna oprema, datum in ura odhoda,…).

Prijava na izlet

Ime in priimek starša / skrbnika: (*)

Invalid Input
Ime in priimek otroka/otrok: (*)

Invalid Input
Starost otroka: (*)

Invalid Input
E-pošta za obveščanje (*)

Invalid Input
Prijavljam se na: (*)

Invalid Input