Header

hribiBi šli v hribe s svojimi malimi razposajenci, se noro zabavali, pri tem kaj novega naučili? Vsi vemo, kako pomembno je paziti na svoje zdravje in ostati aktiven ne glede na obdobje življenja. Bi poleg tega še spoznavali skrite kotičke Slovenije, se družili z ostalimi starši in otroki in na vsake toliko preživeli aktiven dan v naravi?

Potem je naš projekt »Pejmo v hribe« kot nalašč za vas in vašega otroka.

Namen projekta je spodbujanje družin k aktivnemu življenjskemu slogu, ozaveščanje staršev in otrok o pomembnosti zdravega načina življenja in gibanja na svežem zraku, hkrati pa tudi spoznavanje Slovenije, živalskega in rastlinskega sveta, enkratna doživetja v naravi, možnosti za sproščanje, igranje, druženje.

Pridružite se nam na rednih tematskih pohodih po bližnjem hribovju! Vsak mesec se podamo na drugo destinacijo, spoznavamo tamkajšnji rastlinski in živalski svet, rešujemo uganke in se pri tem zeloooo zabavamo! Otroci na zabaven način spoznavajo aktiven življenjski slog, se gibljejo na svežem zraku, vi pa z udeležbo naredite tudi nekaj dobrega zase.

V šolskem letu 2019/2020 pripravljamo naslednje pohode:

  • Sveti Jošt nad Kranjem po Sodarjevi poti – 12. oktobra 2019
  • Sv. Jakob nad Preddvorom – 30. novembra 2019
  • Sankanje na starem Ljubelju – prva polovica februarja 2020
  • Bedančev dom (Kranjska Gora) – druga polovica marca / prva polovica aprila 2020
  • Dolga njiva - pohod na Zgornjo Dolgo njivo – prva polovica junija 2020

Vsak otrok bo prejel tudi knjižico za žige, v katero bo lahko poleg žiga narisal risbo po doživetju. Če pa se bo udeležil vseh pohodov v šolskem letu, bo na koncu prejel spominsko diplomo in nagrado – pohodniško rutko.

V kolikor se bodo vremenske razmere tako spremenile, da pohod ne bo možen, bomo pravočasno na naših spletnih straneh objavili alternativno destinacijo in odprli možnost prijave.

Vsi pohodi potekajo ob sobotah in so brezplačni. K udeležbi vabimo tudi otroke, ki niso v varstvu Zasebnega vrtca Dobra teta, skupaj z njihovimi starši. Poleg otroka se mora vedno prijaviti tudi najmanj en starš.

PRIJAVE

Prijave sprejemamo do tri dni pred vsakim razpisanim pohodom preko e-maila anja@dobrateta.si ali telefonske številke 030 293 419. Prav tu lahko pridobite tudi vse dodatne informacije o pohodu, potrebno opremo, ipd.

Prijavite se lahko tudi preko spodnjega obrazca. Na navedeni e-mail oz. kontaktno številko boste dobili vse informacije o pohodu (obvezna oprema, datum in ura odhoda,…).

Prijava na izlet

Ime in priimek starša / skrbnika: (*)

Invalid Input
Ime in priimek otroka/otrok: (*)

Invalid Input
Starost otroka: (*)

Invalid Input
E-pošta za obveščanje (*)

Invalid Input
Prijavljam se na: (*)

Invalid Input