Dobra teta logo božični

Smo mlad in razigran vrtec, ki z izkušnjami in ljubeznijo skrbi za malčke v varnem, nežnem in zaupljivem okolju. Otroci, vzgojiteljice in pomočniki se igramo, ustvarjamo, zabavamo in učimo v kakovostno opremljenih igralnicah na že kar šestih lokacijah na Gorenjskem ter eni v Ljubljani.

  • Imamo posluh za otroke in njihove potrebe, željo po izražanju
  • Pomagamo razviti otrokov čut za odgovornost in samostojnost
  • Razumemo izzive staršev pri vzgoji otrok in jim pomagamo z nasveti, izkušnjami ter idejami
  • Naš osnovni program dopolnjujemo z naprednimi tehnikami vzgoje, raznolikih ustvarjalnih delavnic ter interaktivne angleščine
  • V otrocih vzgajamo prijazen odnos do narave in okolice ter puščamo njihovi radovednosti prosto pot
  • Za starše organiziramo predavanja in delavnice o vzgoji.

Verjamemo v sočutje, medsebojno sodelovanje, samostojnost, igrivost in imamo pri tem tudi strokovni pristop. Preberite si več o naših vrednotah in načinih, kako jih udejanjamo v naših vrtcih vsak dan sproti.

V kolektivu smo mlade, energične in izkušene vzgojiteljice ter pomočniki, z vsem srcem predani svojemu delu. Vsak dan se iz malčkov trudimo izvabiti nasmejano energijo in motivacijo za igro ter ustvarjanje, s poudarkom na celostnem razvoju socialnih, čustvenih, gibalnih in ustvarjalnih sposobnosti. Poseben poudarek damo na individualni razvoj osebnosti in sposobnosti otroka, saj je vsak otrok edinstven in neponovljiv.

13.04.2015KranjDobraT 307

Predšolsko obdobje je izredno pomembno za razvoj otrokovih intelektualnih sposobnosti, zato se dodatno izobražujemo na področju celostnega razvoja otroških možganov. 

Naša glavna prednost je zavzetost za vsakega posameznika in vneta želja po iskanju novih poti tako pri vzgoji otrok kot pri vzgoji staršev in nas samih. Zavedamo se, da je družina najbolj pomembna. Ker staršem želimo pomagati pri vzgoji otrok, organiziramo seminarje in predavanja iz različnih področij (psihoterapije, pediatrije, fizioterapije ipd.), raznovrstne ideje za prosti čas pa podajamo tudi preko spletne strani in člankov.

13.04.2015KranjDobraT 207

Zakaj bi vašega malčka zaupali prav nam? Preberite si našo zgodbo in preglejte mnenja staršev, ki nam že zaupajo.

Imate dodatna vprašanje – pišite nam na info@dobrateta.si, pokličite nas preko telefona 030/ 293-419 (Jana) oz. 031/ 202-530 (Anja) ali nas kar obiščite – pokazali vam bomo naš igrivi vsakdan in potešili vašo radovednost.