Header

Lucka

Pri Dobri Lučki

DobraLuckaEnota pri Dobri Lučki se nahaja v poslovni coni Iskratela na Laborah v Kranju, v pritličju poslovne stavbe. Enota ima dva oddelka, in sicer enega jasličnega in eno kombiniranega. Ima dve igralnici, umivalnico, garderobo, razdelilno kuhinjo in svoje igrišče, na voljo pa ima tudi velik park pred poslovno stavbo Iskratel.

Enota je odprta od 6:00 do 16:30.

 

Kdo smo Dobre Lučke?

Tam, kjer sonce zadnje žarke lovi, tam kjer ptički najlepše prepevajo, je vrtec Dobre tete Lučke. Pred vrtcem je velik vrt, kjer se skriva tetkin krt. Vzgojiteljice smo vesele, nasmejane, polne idej in razigrane. Vsako jutro nestrpno čakamo otroški smeh, razigranost in radovedne oči ter se hkrati zavedamo, da so nam otroci dani »na posodo« za zelo kratek čas. Otroci k nam pridejo kot zavojčki cvetličnih semen, brez slike na sprednji strani in brez garancije. Ne vemo, kakšni bodo videti, kako bodo delovali ali kakšne so njihove zmožnosti.
Naša naloga je podobno kot vrtnarjeva, ustreči njihovim potrebam, kakor najbolje znamo, jih pravilno hraniti, ljubiti in jim posvečati pozornost. Pa en vrtnarski pozdrav! :)
Skupine

Ime skupine Gosenice Čmrlji
Starost otrok

2 -3 let

4 - 6 let

Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice
Maja Kapler in
Klementina Kokalj
Eva Hudolin in
Katja Ranko

 

 

 

Kontakt Pri Dobri Lučki

 
Zasebni vrtec Dobra teta d.o.o.
PE Pri Dobri Lučki,
Ljubljanska cesta 24d
 
Telefon: 030 293 419
Pišite nam na:
 

Galerije slik Pri Dobri Lučki