Dobra teta logo božični

Pri Dobri Lučki

LuckaEnota pri Dobri Lučki se nahaja v poslovni coni Iskratela na Laborah v Kranju, v pritličju poslovne stavbe. Enota ima dva oddelka, in sicer enega jasličnega in eno kombiniranega. Ima dve igralnici, umivalnico, garderobo, razdelilno kuhinjo in svoje igrišče, na voljo pa ima tudi velik park pred poslovno stavbo Iskratel.

Enota je odprta od 6:00 do 16:30.

Kdo smo Dobre Lučke?

Tam, kjer sonce zadnje žarke lovi, tam kjer ptički najlepše prepevajo, je vrtec Dobre tete Lučke. Pred vrtcem je velik vrt, kjer se skriva tetkin krt. Vzgojiteljice smo vesele, nasmejane, polne idej in razigrane. Vsako jutro nestrpno čakamo otroški smeh, razigranost in radovedne oči ter se hkrati zavedamo, da so nam otroci dani »na posodo« za zelo kratek čas. Otroci k nam pridejo kot zavojčki cvetličnih semen, brez slike na sprednji strani in brez garancije. Ne vemo, kakšni bodo videti, kako bodo delovali ali kakšne so njihove zmožnosti.
Naša naloga je podobno kot vrtnarjeva, ustreči njihovim potrebam, kakor najbolje znamo, jih pravilno hraniti, ljubiti in jim posvečati pozornost. Pa en vrtnarski pozdrav! :)


lucka

Skupine

Gosenice

Starost otrok: 1 - 3 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Maja Kapler in Ana Koželj

Čmrlji

Starost otrok: 4 - 6 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Klementina Poljanc in Ivana Kljajić. 

Kontakt Pri Dobri Lučki

Zasebni vrtec Dobra teta d.o.o.
PE Pri Dobri Lučki
Ljubljanska cesta 24d
Telefon: 030 293 419
Pišite nam na:

Galerije slik Pri Dobri Lučki