Dobra teta logo božični

Naše posebnosti

Za vaše malčke skrbimo z vsem srcem in predanostjo ter iz njih skušamo izvabiti igrivost in motivacijo za ustvarjanje. Najbolj se posvečamo njihovim socialnim, čustvenim, gibalnim in izraznim sposobnostim. Poseben poudarek damo na

  • Individualen razvoj osebnosti in sposobnosti otroka, saj je vsak otrok edinstven in neponovljiv.
  • Predšolsko obdobje je izredno pomembno za razvoj otrokovih intelektualnih sposobnosti, zato se dodatno izobražujemo po naprednih metodah poučevanja.
  • V našem kolektivu imamo tudi angleško govorečo vzgojiteljico (English native speaker) in pedagoginjo iz Fakultete za šport.
  • Želimo vsakemu otroku omogočiti možnost za razvoj svojih sposobnosti, zato v popoldanskem času organiziramo različne dodatne aktivnosti.

Od ostalih vrtcev nas ločujeta ravno zavzetost za vsakega posameznika in vneta želja po iskanju novih poti tako pri vzgoji otrok kot pri vzgoji staršev in nas samih. Zavedamo se, da je družina najbolj pomembna. Ker staršem želimo pomagati pri vzgoji otrok, organiziramo seminarje in predavanja iz različnih področij (psihoterapije, pediatrije, fizioterapije ipd.), raznovrstne ideje za prosti čas pa podajamo tudi preko bloga in člankov.