Header

Pri Dobri Ajdi 

Ajda1Enota Pri Dobri Ajdi se nahaja v Ljubljani - v poslovni stavbi MEGACENTER (MCL2) na Verovškovi c. 55a in je organizirana v prvem nadstropju ljubljanske poslovne stavbe. Ima oddelek Ribice - starostna skupina 1- 3 leta ter oddelek Pingvinčki - starostna skupina 3 – 6 let. V enoti sta dve večji moderno opremljeni igralnici, od katerih ima ena izhod na balkon - ložo. Za preoblačenje je na voljo prostorna garderoba in razdelilna kuhinja. Otroci se igrajo na prostranem igrišču, ki se nahaja tik ob poslovni stavbi.

Enota je odprta od 6:00 do 16:30.

Pri Dobri Ajdi za vsako šolsko leto pripravimo vsebinsko bogat letni plan enote, skladno s Kurikulumom za vrtce. Vzgojiteljice si prizadevamo, da bi za otroke pripravile ljubeče, varno in poučno okolje, kjer bi lahko rasli in odkrivali svet okoli sebe.

Kdo smo Dobre Ajde?

V mali zeleni oazi, med vrvežem poslovnih stavb in resnobnim svetom odraslih v Ljubljani, je svoj hiško zgradila Dobra Ajda in jo poimenovala vrtec Pri Dobri Ajdi. Vanjo je povabila prijazne in sočutne vzgojiteljice z veliko mero domišljije in igrivosti, da za malčke vsak dan pripravijo zanimive aktivnosti. Skupaj z otroki ustvarjajo, prepevajo, telovadijo na igrišču, radovedno raziskujejo okolico vrtca ter se vsak dan naučijo nekaj novega. Prve velike samostojne korake otroci naredijo v skupini Ribice. Ko pa malo odrastejo, se odpravijo k Pingvinčkom, kjer se skupaj družijo do odhoda v šolo.

Vabljeni, da se tudi vi pridružite našim dogodivščinam.

Ajdice 3

Ribice:

Starost otrok: 1 - 3 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Tina Predalič in Katarina Seliger

Nadomeščanja in pokrivanje sočasnosti: Tajda Ograjšek, Gloria Kovač

Pingvinčki:

Starost otrok: 3 - 6 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Tamara Bastarda in Sandra Mehanič.

Nadomeščanje in pokrivanje sočasnosti: Tajda Ograjšek, Gloria Kovač

 

Vpis

Kontakt Pri Dobri Ajdi

Zasebni vrtec Dobra teta d.o.o.
PE Pri Dobri Ajdi
Verovškova 55a, 1000 Ljubljana

Telefon: 030 293 419

Pišite nam na:

 

Galerija slik Pri Dobri Ajdi