Dobra teta logo božični

Z vašo pomočjo pri našem dobrodelnem bazarju bomo lahko vse enote opremili s Piklerjevimi trikotniki!

Dragi naši starši, babice, dedki, tete, strici in vsi naši prijatelji, 

V imenu Sklada Zasebnega vrtca Dobra teta in seveda tudi v imenu vseh naših otrok bi se vam radi iskreno in srčno zahvalili za vaš prispevek in pomoč pri našem tradicionalnem dobrodelnem bazarju, ki smo ga izvedli že v decembru 2021.

Veseli smo, da smo vam lahko ponudili tako pisano izbiro čudovitih ročno izdelanih prednovoletnih darilc, sladkih grižljajev in krasnih idej za obdarovanje vaših bližnjih. Prepričani smo, da so prispevali k lepšem vzdušju v prazničnem času in so tudi vam prinesli obilo veselja. V prihodnjem letu pa upamo, da se ponovno vidimo tudi v živo in malo poklepetamo z vami!

Kot veste, smo se nedavno v vrtcu Dobra teta odločili, da bomo vse naše enote opremili s Piklerjevim trikotnikom - otroškim plezalom, ki krepi in spodbuja gibalne sposobnosti, motoriko, hitrost in spretnost otrok. Da bi lahko pridobili dovolj sredstev za nakup, smo v imenu našega Sklada konec preteklega leta sprožili dobrodelno zbiralno akcijo, poleg tega pa smo tudi sklenili, da bomo za nakup namenili tudi sredstva, pridobljena na dobrodelnem bazarju.

Piklerjevi trikotniki pomenijo za nas precejšnji finančni zalogaj, so pa neprecenljive vrednosti in velika nadgradnja našega vrtčevskega programa in možnosti za naše otroke.

Tudi vi ste s sodelovanjem na našem bazarju močno prispevali k temu, da bodo kmalu lahko vse naše enote opremljene s Piklerjevim trikotnikom in želimo se vam kar najlepše in iz srca zahvaliti.

O prihodnjih dobrodelnih akcijah vas bomo seveda še obveščali in vas že sedaj prijazno vabimo, da se vključite tudi vi!

261463585 4696687427044031 2369094331363149617 n

Arhiv novic