Dobra teta logo božični

Slovenska inovacija prodira na Kickstarterju s pomočjo Dobre tete

Ste kdaj razmišljali, kako bi otroku zagotovili čimbolj aktivno otroštvo, pri tem pa ponudili igrače iz čimbolj naravnih materialov? Večina staršev preden otroku kupi kolo, razmišlja o nakupu poganjalčka, trikolesa ali skiroja, saj vsak izmed treh pripomočkov pripomore k razvoju otroške motorike in ravnotežja. Oboje namreč naš malček kasneje potrebuje pri učenju vožnje s pravim kolesom.

skiro

Pri Dobri teti smo s srcem naklonjeni inovacijam, ki skrbijo za čimbolj naravni razvoj in vzgojo otroka, pri tem pa nas še posebej veseli, če prihajajo iz slovenskega okolja. Tako smo na pomoč z veseljem priskočili mlademu in razigranemu timu, ki je na svetovno platformo Kickstarter ponudil svojo inovacijo Lucky 3in 1 - domiselno kombinacijo poganjalca, trikolesa in skiroja, ki služijo otroku vse do tretjega leta starosti.

Video predstavitev omenjenega slovenskega izuma so tako posneli prav s pomočjo naših otrok in vzgojiteljice Nadire Karim v vrtcu Pri Dobri Lučki.

Posnetek z našimi otroki in celotno zasnovo kampanje si lahko ogledate na simpatičnem videu - povezava je na voljo tu (kliknite!). Če vam je všeč, jo lahko tudi podprete ali delite s svojimi prijatelji.

Članek o Lucky 3in 1 so objavili tudi na priljubljenem spletnem portalu Žurnal (kliknite za ogled).

pog

Arhiv novic