Dobra teta logo božični

Kako lahko združimo starševstvo in partnerstvo? Pridružite se predavanju Mie in Janje Bone

Drage mamice, očki, tete, strici, babice, dedki in drugi naši prijatelji!

V vlogi staršev včasih malo pozabimo na dvojino - na partnerski odnos. Družina za otroka predstavlja varen okvir, kjer se počuti sprejetega in samozavestnega, kjer krepi svoje sposobnosti za kasnejše življenje. Starši velikokrat pozabijo, da se otroci - preko procesa nezavednega modeliranja - učijo zahtevnih konceptov, kot je ljubezen. Starši naj zato ne bodo samo starši, temveč tudi partnerji. Kako si v kopici starševskih obveznosti najti čas za zmenke, izkazovanje naklonjenosti in ljubezni, in se kasneje izogniti sindromu praznega gnezda? Partnerstvo krepi sposobnost starševstva, s tem pa omogoči zdrav razvoj vsem družinskim članom.

 

Vabimo vas na predavanje v okviru Tetine Šole za starše

"Kako lahko združimo starševstvo in partnerstvo"

psihologinje Mia Bone in izvajalke programa Čuječe starševstvo Janje Bone.

v sredo, 15. novembra 2017 od 17:00-18:30 v Mestni knjižnici Kranj (Gregorčičeva 1)

Srečanje bo potekalo brezplačno, vabimo pa vas, da prinesete tudi svoja konkretna vprašanja in izzive s seboj.

 

O predavateljicah

Mia Bone  Janja Bone

Mag. Mia Bone je psihologinja, svoje znanje pa je dopolnila z magisterijem iz coachinga (VB). Prepričana je, da nova spoznanja o delovanju otroških možganov nakazujejo pomembnost zgodnjih otrokovih izkušenj, saj s tem postavljamo temelje za njegov nadaljnji razvoj. Udeležila se je intenzivnega usposabljanja na priznanem Hypnotherapy Training Institute (ZDA). Je avtorica priročnika za malčke Zdravilne zgodbice 1 in 2.

Janja Bone je končala študij delovne terapije in Waldorfske zdravilne pedagogike. K tem znanjem, izkušnjam in veščinam pa je dodala še izobraževanja Shiatsu terapije, kraniosakralne biodinamike, nevrolingvističnega programiranja (NLP) in čuječnosti (angl. mindfulness). Prav s programi iz čuječnosti je zadnja leta osredotočena na delo s starši, otroki in vzgojitelji.

Zaradi rezervacije prostih mest vas prosimo, da se predhodno na predavanje tudi prijavite. Prijave zbiramo do ponedeljka, 13.11.2017 preko e-pošte anja@dobrateta.si

Veselimo se srečanja z vami!

Vaše Dobre tete

 

Arhiv novic