Dobra teta logo božični

Vabimo vas, da sodelujete in po svojih močeh prispevate pri nakupu Piklerjevih trikotnikov

Dragi starši, babice in dedki, tete in strici in vsi naši prijatelji!

V našem vrtcu že vrsto let deluje Sklad Zasebnega vrtca Dobra teta. Namenjen je pridobivanju sredstev za aktivnosti vrtca, ki jih vrtec nudi izven okvira svoje temeljne dejavnosti, izboljšanju storitev in pomoči otrokom iz socialno šibkejših družin, ki se prepogosto ne zmorejo udeležiti skupinskih aktivnosti svojih vrstnikov.

Skozi celo leto tako v vrtcu organiziramo različne projekte in dobrodelne aktivnosti, katerih izkupiček gre neposredno v naš Sklad in pri katerih k sodelovanju vedno toplo povabimo tudi vas.

Sredstva sklada so porabljena za:

  • Sofinanciranje nadstandardnih aktivnosti vrtca otrokom iz socialno šibkejših družin (izleti, lutkovne predstave, vrtec v naravi, letovanje, ...),
  • Nakup didaktičnih igrač v času obdarovanja Dedka Mraza za posamezni oddelek,
  • Dodatno strokovno pomoč s področja specialne pedagogike, logopeda, psihologa in drugih strokovnjakov, ki niso zaposleni v vrtcu,
  • Pridobitev nadstandardne opreme, zagotavljanje sredstev za spodbujanje razvojne in raziskovalne dejavnosti, za zvišanje standarda vzgojno-izobraževalnega procesa.

Več o skladu in samem delovanju si lahko preberete na naši spletni strani >>

POBUDA UPRAVNEGA ODBORA SKLADA
Skladno s pobudo, ki je bila dana na novembrskem upravnega odbora Sklada smo se odločili, da bomo naš prihodnji cilj porabe sredstev namensko - konkretno opredelili, in sicer si želimo vse naše enote opremiti s Piklerjevim trikotnikom s toboganom in mogoče tudi plezalno desko. Gre za igralo, na katerem otrok spodbuja in razvija motorične spretnosti, krepi osebnost, mišice, razvija gibčnost, hitrost in izboljšuje svojo koordinacijo in motoriko.

Za lažjo predstavo spodaj prilagamo nekaj fotografij, kako Piklerjev trikotnik izgleda.

PIK

VABILO K SODELOVANJU

Če želimo opremiti prav vse naše enote – imamo jih že sedem, to za nas pomeni velik finančni zalogaj. Zato vas vabimo, da se vključite tudi vi in nam pri doseganju našega cilja in nakupu Piklerjevih trikotnikov za vse naše enote pomagate po svojih močeh.

Odločite se lahko za enega izmed treh načinov:

  • S prostovoljnim finančnim prispevkom, z nakazilom na transakcijski račun vrtca SI56 1010 0005 0926 935 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.), sklic za nakazilo: 00 123000, s pripisom – za sklad.
  • S pomočjo pri pridobivanju sponzorja in donacijo z njegove strani (tu vas prosimo, če imate slučajno možnost vprašati v podjetju, kjer ste zaposleni, da jim posredujete našo prošnjo za pomoč)

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo preko e-pošte anja@dobrateta.si ali telefonske številke 031 202 530.

Vsakega, še tako majhnega prispevka bomo zelo veseli in se vam že vnaprej zahvaljujemo. 

Arhiv novic