Dobra teta logo božični

Šola za starše: Pogovor s psihologom - "Nasilje in agresija, kje je meja?", Matic Munc

Drage mamice, očki, babice, dedki, tete, strici in naši prijatelji!

Vabimo vas na odličen pogovor v okviru Šole za starše Dobre tete. Tokrat bomo z veseljem prisluhnili izkušnjam in nasvetom priznanega govorca in psihologa Matica Munca v tematiki:

"NASILJE IN AGRESIJA, KJE JE MEJA?"

KDAJ? Ponedeljek, 29. januar 2018 od 17:00-18:30 ure

KJE? Mestna knjižnica Kranj, Gregorčičeva 1, 4000 Kranj

Pogovarjali se bomo o tem, kje je meja med zdravo agresijo z mnogimi obrazi in nasiljem, ki ima tudi veliko obrazov in vsi so grdi. To temo bomo predstavili na primeru odnosa do otrok in seveda se bomo dotaknili teme, da vzgojne klofute ne obstajajo, niti ne udarci kjerkoli. Ne pričakujte predavanja, temveč pogovor, v katerem boste lahko tudi aktivno sodelovali. Seveda bodo vsa vprašanja tudi zaželena.

munc

O našem govorcu

Svetovalec v samostojni dejavnosti – Psihosocialna svetovalnica Akcija! Matic Munc s.p.. V Svetovalnici se ukvarja s široko paleto težav posameznikov, parov in družin (depresija, tesnoba, fobije, odnosne težave, vzgojne težave, najstniški problemi). Dejaven v Društvu Brez limita, ki je kooperativa strokovnjakov za različna rizična vedenja posameznikov in katere cilj je celostna podpora ljudem. Motnje hranjenja, samopoškodbeno vedenje, samomorilno vedenje in različne oblike zasvojenosti so strokovna interesna področja društva, ki ponuja visoko profesionalno raven svetovanja in izobraževanja s teh področij. Poročen je z Jernejo, s katero živita v Savskem naselju v Ljubljani. Rad kaj napiše in pove.

Udeležba na pogovoru je brezplačna, vas pa zaradi zagotavljanja prostih mest vabimo k prijavi. Prijavite se lahko preko e-pošte anja@dobrateta.si do vključno petka, 26.1.2018.

Veselimo se srečanja z vami!

Arhiv novic