Dobra teta logo božični

Ob prazničnih dneh in pričakovanju novega leta

Dragi naši otroci, dragi starši!

Ob prelomu leta se vsi veselimo prazničnega vzdušja in priložnosti za druženje tako v družinskem krogu kot s svojimi prijatelji. Ti dnevi so pravšnji za uživanje z najmlajšimi in prilika, da malce odložimo svoje vsakodnevne skrbi in nazdravimo letu, ki prihaja.

Prav tako so praznični dnevi idealen čas, da se s hvaležnostjo ozremo nazaj in v spomin prikličemo prekrasne, smeha polne in igrive trenutkov s svojimi najmlajšimi, ki jih nikoli ne bomo pozabili. Da pogledamo kakšno simpatično fotografijo in se ponovno nasmejemo skupni zabavni pustolovščini, da smo hvaležni za vsak trenutek, ki smo ga lahko preživeli s svojimi malčki.

Zelo nas veseli, da je letošnje leto prineslo toliko aktivnosti in druženja, tako v okviru vrtčevskega vsakdana kot na posebnih izletih, delavnicah, šolah za starše in da smo vas vedno znova imeli možnost povabiti k sodelovanju.

Iskreno se vam zahvaljujem za zaupanje in neomajno podporo, ki nam jo izkazujete na vsakem koraku, za razumevanje in prilagajanje v vseh trenutkih, vedno in povsod. Močna skupnost staršev je tista, ki nas še bolj medsebojno povezuje in zaradi katere veliko lažje premostimo vsakršen izziv, ki ga imamo na naši poti.

Naj bodo vaši praznični dnevi polni ljubečih, toplih trenutkov, otroškega živžava in razigranih vragolij, ob katerih se boste iz srca nasmejali in doživeli čudovit prehod v novo leto. Naj bo polno ljubezni, medsebojnega razumevanja in crkljanja z vašimi najmlajšimi.

Jana Fleišer

Voščilnica starši 2022

Arhiv novic