Dobra teta logo božični

Želimo vam uspešen skok v novo šolsko leto!

 Dragi otroci, starši, stari starši in vsi naši prijatelji!

Pred nami je novo šolsko leto, nadaljevanje nečesa, kar smo zasnovali v preteklosti in hkrati tudi priložnost za nova spoznanja, rasti, raziskovanja in ustvarjanja. 

Toplo pozdravljamo vse najmlajše, ki se nam bodo prvič pridružili v vrtcu, saj se bomo v naslednjih dneh in tednih dodobra spoznali, se veliko igrali in tudi crkljali.

Močno pa jih že pogrešamo in se veselimo vrnitve otrok, ki so bili na zasluženih počitnicah. Zagotovo nam bodo z veseljem opisali vse njihove poletne prigodice.

Z današnjim dnem nas zapušča veliko starejših otrok, ki bodo z jutrišnjim dnem postali pravi šolarji. Ob tej priložnosti jim želimo veliko novih prijateljstev, dogodivščin, radovednega raziskovanja in pridobivanja novih znanj.

Vsem staršem iskrena hvala, ker ste nam zaupali svoje malčke v varstvo in nam dali možnost, da smo lahko postali del njihovega in vašega sveta.

Toplo pozdravljamo tudi vse, ki ste se s tem šolskim letom odločili, da se pridružite naši veliki družini. Srečevali se bomo prav vsak dan in si delili zgodbice ter izkušnje vrtčevskega vsakdana. 

Želim vam prijetne uvajalne dneve in naj bo novo šolsko leto še ena izmed zgodb, ki se je bomo z veseljem spominjali. 

Jana Fleišer

JSOblikovanje 132

Arhiv novic