Dobra teta logo božični

Otroški bazar je bil v znamenju pesmi in smeha

V četrtek, 10. decembra, smo se ponovno družili na dobrodelnem prazničnem bazarju. Veliko število radovednih otroških očk je spremljalo še več mamic, očkov, tet, stricev, babic, dedkov in prijateljev družine Pri Dobri teti.

desetka

Skupno popoldne smo popestrili z igro in nastopom otrok, ki hodijo na naše glasbene urice. Predstavili so se s pesmicama "Marko skače" ter "Mi pa hiško zidamo", ki so se ju naučili s pomočjo Glasbene šole Arsem.

enajstka

Simpatični glasbeni vložek je bil uvod v pravcato praznično vzdušje ob mnogih polno obloženih mizah avle Mestne Občine Kranj. Prenekateri izdelki izpod pridnih rok naših otrok in njihovih vzgojiteljic so našli novega lastnika. Izbiralo se je lahko med čudovitimi pisanimi svečkami in svečniki, malimi okraski za dom in gospodinjstvo, broškami in voščilnicami, namiznimi cvetličnimi aranžmaji in še mnogimi drugimi ročno izdelanimi darilci po simbolični ceni.

Vsa pridobljena sredstva so namenjena vrtčevskemu skladu za popestritev vsakodnevnih dejavnosti naših otrok ter pripomočkom za igro in učenje.

dvanajstka

Dobra volja in smeh sta bila kot vedno zvesta spremljevalca Dobrih tet in naših malčkov, številni si bodo zapomnili dogodek tudi po prekrasnem ambientu, ki je še bolj pripomogel k dobremu vzdušju med dogodkom.

petnajstka

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili našim otrokom ter celotnemu kolektivu Dobre tete, vsem obiskovalcem in prijateljem vrtca, Mestni občini Kranj za prostore ter Glasbeni šoli Arsem, ki skrbi za glasbene urice Pri Dobri teti, JS Oblikovanju za prekrasno fotografijo ter vsem, ki so pripomogli k dogodku in vsem aktivnostim v sklopu vrtca Dobra teta.

 

 

Arhiv novic