Dobra teta logo božični

Vabljeni na prvo Šolo za starše - Jaz in moj otrok - povezana v igri in gibanju

 Dragi starši in otroci,

vabimo vas na 1. šolo za starše v tem šolskem letu, na katero ste vabljeni skupaj z otrokom oz. otroki, saj je namenjena tako vam kot njim, nosi pa naslov "Jaz in moj otrok - povezana v igri in gibanju".

Namen delavnice je spodbuditi družine, k razvijanju zdravega življenjskega sloga na igriv in zabaven način.

Udeležba je brezplačna, prijave zbiramo preko spletnega obrazca tu.

 

Za delavnico "Jaz in moj otrok - povezana v igri in gibanju" sta razpisana dva termina:

KRANJ, ŠENČUR

KJE? Pri Dobri Metki, Delavska cesta 24a, Šenčur

KDAJ? Sreda, 8. november 2023, od 17.00 do 18.30 ure.

 

LJUBLJANA

KJE? Pri Dobri Ajdi, Verovškova cesta 55a, Ljubljana

KDAJ? Sreda, 15. november 2023, od 17.00 do 18.30 ure.

 

Delavnica za starše in otroke, ki temelji na celovitem pristopu, predvsem pa spodbuja učenje skozi igro, veselje in smeh - po vodilu »imeti se fino«.

Odrasli se skozi vnaprej pripravljene gibalne zgodbe in gibalne izzive ponovno povežejo s svojim primarnim gibom, spoznajo, kaj vse je lahko početi z lastnim telesom, osvojijo prostor, pridobijo na samozavesti ob predajanju gibalnih zgodb otrokom, naučijo se tehnik vživljanja, predvsem pa se prav tako sprostijo ob igri.

Na delavnici se bomo dotaknili tudi teme: Kako uporabiti različne improvizirane rekvizite, pripomočke, z enostavnimi rešitvami in minimalnimi materialnimi pogoji.

 

Delavnico vodita Katja Ranko in Polona Cvikl, obe z dolgoletnimi izkušnjami pri pedagoškem delu. Z lastnim zgledom in načinom življenja posvečeno športu ter gibanju, srčno in z veseljem predajata svoje znanje naprej.

PRIJAVE zbiramo do torka, 7. novembra 2023 za Kranj in Šenčur ter do 14. november 2023 za Ljubljano, preko spletne prijave >>.

 

Veselimo se srečanja z vami.

atja

Arhiv novic