Dobra teta logo božični

Pejmo v hribe! Vabljeni na prvi pohod z nami

Dragi starši, dragi naši prijatelji!

Z novim vrtčevskim letom so znova tu tudi naši pohodi v okviru projekta Pejmo v hribe in že vas vabimo na prvi izlet, ki bo že to soboto, 16.9.2023. Podali se bomo na Sv. Jošta nad Kranjem po Sodarjevi poti.

Tokrat nas bo spremljala tematika ISKANJE IZGUBLJENIH DELOV PRAVLJICE

KDAJ? Sobota, 16.9.2023 ob 9h zjutraj 

KJE? Parkirišče ob cesti (med Kranjem in vasjo Pševo)

Za vse, ki se še niste podajali z nami na izlet in še ne poznate našega projekta Pejmo v hribe, pa želimo, da se nam pridružite in skozi celo leto z nami osvajate vrhove. Pohod bo vsaka dva meseca ob sobotah in je brezplačen, prevoz do izhodišča pa v izvedbi staršev. Osvajali bomo manjše vrhove in se v višave podali petkrat, vsak pohod bo imel svojo tematiko in za vsakega boste dobili poseben žig v knjižico, kjer bo otrok lahko narisal tudi risbico po doživetju. Če se boste udeležili vseh pet pohodov, bo otrok na koncu prejel nagrado. 

Vabljeni ste čisto vsi, tako tisti ki ste pri nas v vrtcu kot tudi vsi ostali, prav tako tudi repati in kosmati prijatelji. Starši naj bodo obvezno spremljevalec otroka, lepo pa vas prosimo tudi za prijave pri vzgojiteljici ali pa na katja@dobrateta.si do petka, 15.9.2023. 

pejmo22

Arhiv novic