Dobra teta logo božični

Ne zamudite odličnega predavanja Mie in Janje Bone v marcu!

Prisrčno vas vabimo na brezplačno predavanje Mie in Janje Bone: "3 vzgojni stili in 1 prava smer za vzgojo samozavestnih in samostojnih otrok".

Predavanje bo potekalo v Mestni knjižnici, Gregorčičeva 1, 4000 Kranj v sredo, 22. marca 2017 od 17. - 18:30 ure.

O predavanju

Vzgojni stili so se razvijali v različnih obdobjih vedno z najboljšim namenom, da bi otroke vzgojili čim boljše. V moderni družbi velja, da otrokom za popotnico v življenje želimo dati samozavest za samostojne korake. Danes so v vzgoji še vedno prisotni vsi trije vzgojni pristopi, vendar pa je prava pot tista, ki predstavlja interakcijski pristop. Tako smo lahko dosledni, mirni in pošteni starši. Ker pa to ni vedno lahko, bomo pokukali še v nekaj praktičnih vaj, kako lahko tudi v najbolj razigranih dnevnih ohranimo mirno kri.

Na srečanje lahko prinesete tudi svoja konkretna vprašanja in izzive. Z vami bosta psihologinja Mia Bone in izvajalka programa Čuječe starševstvo Janja Bone.

O predavateljicah

Mia Bone  Janja Bone

Mag. Mia Bone je psihologinja, svoje znanje pa je dopolnila z magisterijem iz coachinga (VB). Prepričana je, da nova spoznanja o delovanju otroških možganov nakazujejo pomembnost zgodnjih otrokovih izkušenj, saj s tem postavljamo temelje za njegov nadaljnji razvoj. Udeležila se je intenzivnega usposabljanja na priznanem Hypnotherapy Training Institute (ZDA). Je avtorica priročnika za malčke Zdravilne zgodbice 1 in 2.

Janja Bone je končala študij delovne terapije in Waldorfske zdravilne pedagogike. K tem znanjem, izkušnjam in veščinam pa je dodala še izobraževanja Shiatsu terapije, kraniosakralne biodinamike, nevrolingvističnega programiranja (NLP) in čuječnosti (angl. mindfulness). Prav s programi iz čuječnosti je zadnja leta osredotočena na delo s starši, otroki in vzgojitelji.

Predavanje je brezplačno, prosimo pa vas, da se zaradi rezervacije prostih mest predhodno prijavite.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 20. 3. 2017, preko e-pošte anja@dobrateta.si.

Veselimo se srečanja z vami.                        
Kolektiv Dobra teta.

 

 

 

Arhiv novic