Dobra teta logo božični

Praznično voščilo

Drage mamice in očki, dragi naši otroci, babice in dedki, vsi člani naše družine!

Decembrski čas in prehod iz starega na novo leto je vedno tisti, ki je tradicionalno najbolj posvečen družini in našim bližnjim. Prav je, da se ob koncu leta ozremo nazaj, v mislih prevetrimo vse igrive, zabavne urice, vse pohode, ustvarjalne popoldneve in razigrane trenutke, ki smo jih preživeli z našimi malčki. Da smo hvaležni za vsak trenutek, ki smo ga užili v njihovi družbi in da globoko v srcu vemo, da je naš čas, objem in ljubezen največ, kar jim lahko damo.

Zavedam, da se je bilo letošnje leto zelo drugačno, lahko ga beležimo kot leto, polno preizkušenj. Za vas, za nas, naše vzgojiteljice, in predvsem za otroke. Toliko nenadnih sprememb, prilagajanja, rušenja rutine in ravnovesja, ki smo ga navajeni. Na kaj takega se ne da pripraviti vnaprej in verjamem, da se je marsikdo znašel v stiski in nezavidljivem položaju.

Želim, da kljub vsemu ostanemo optimistični in usmerimo pogled naprej. Iskreno se veselim ponovnega snidenja z vsemi skupinami otrok in seveda klepeta in izmenjave mnenj z vami, naši dragi starši. Naša celotna ekipa si najbolj želi ponovno slišati otroški živžav, razigrano preživeti dan, poln otroške igre in smeha in z otroki stopati novim dogodivščinam naproti. Trdno verjamem, da je ta čas blizu.

Hvaležna sem, da ste z nami, hvaležna sem za trajno zaupanje, ki nam ga razmeram navkljub izkazujete in velika zahvala za vašo pomoč, podporo in prilagodljivost v negotovem času, v katerem smo se znašli.
Želim vam iskren, topel in ljubeč prehod v novo leto. Naj vam in vaši celotni družini prinese trdnega zdravja, srečnih trenutkov in veliko crkljanja z vašimi najmlajšimi.

Jana Fleišer

FB post NY 2020

Arhiv novic