Dobra teta logo božični

Teden otroka je pred vrati

Letošnji teden otroka poteka med 1.-7.oktobrom in tudi letos se mu tradicionalno pridružujemo vse enote vrtca Dobra teta. 

Osrednja tematika se tokrat vrti okoli prostega časa, saj se zavedamo, kako dragocen in pomemben je. Potrebuje ga tako vaš otrok kot celotna družina in predstavlja tisti čas, ko prepustite svojemu otroku, da se organizira po svoje - da najde tisto, kar ga veseli in navdušuje, pa naj bo to druženje s prijatelji in razvijanje socialnih kompetenc, pridobivanje izkušenj z raziskovanjem sveta okoli sebe, plezanje po drevesih ali igranje na športnem ali navadnem igrišču. Zidanje gradov v peskovniku ali pa raziskovanje cvetlic na bližnjem travniku ali gozdu. 

Screen Shot 2018 09 28 at 11.43.27 Small

Teden otroka poteka pod okriljem Zveze Prijateljev Mladine Slovenije in ponuja številne brezplačne aktivnosti za otroke po celi Sloveniji. 
Celoten program si lahko pogledate na spletni strani ZPMS (čisto spodaj v posebnem brskalniku).

Tudi pri Dobri teti smo pripravili enkraten program za naše najmlajše. Skozi vse enote bo tudi letos prišlo popotno gledališče Kamišibaj - pripovedovanje zgodb ob slikah, kjer si bodo lahko ogledali predstavo / pripovedko "Razbita buča" v izvedbi strokovne sodelavke Sabine Zupanc. 

Tudi vas spodbujamo, da se čimvečkrat "prostočasite" skupaj in v svoj dom kdaj pa kdaj spustite tudi dolgčas! :)

Screen Shot 2018 09 28 at 11.44.15 1 Small

Arhiv novic