Dobra teta logo božični

Prvi letošnji pohod v znamenju gozdnih živali, škratov in skritega zaklada

Uganete, kam smo jo mahnili v soboto? Nikamor drugam kot na sv. Jošta. Tako smo otvorili že kar peto sezono projekta Pejmo v hribe, s katerim želimo spodbuditi vse družine k aktivnemu življenjskemu slogu, preživljanju prostega časa v naravi, hkrati pa skupaj spoznavati Slovenijo, živalski in rastlinski svet ter doživeti lepe trenutke preko igre, druženja.

Pejmo v hribe Jošt

Tokrat so nas na poti spremljale gozdne živali, ki pa so nam pot še popestrile z nalogami. Peli smo pesmico z ZAJČKOM, nabirali listke, vejice in storže pri VEVERICI, pri MEDVEDU ugibali uganke, JEŽEK nam je dal zagon za naprej v klanec, ZVITA LISIČKA pa nam je skrila skriti zaklad, ki smo ga na vrhu tudi našli in se z njim posladkali.

  Pejmo v hribe Jošt2   Pejmo v hribe Jošt3

Na poti smo ves čas opazovali škratovo domovanje. Iskali njihove brloge, jim pred vrata nastavili čokolado, potipali njihovo mehko posteljo in še marsikaj. Pot je hitro minila in en, dva, tri smo bili na cilju. 
Tako, led je prebit, naslednjič pa vas bomo zelo veseli na našem drugem pohodu. Pravijo, da bo sneg in da se gremo sankat, šc iz za ovinka. Hribovski pozdrav!

Pejmo v hribe Jošt8

Arhiv novic