Dobra teta logo božični

Šola za starše: Vabljeni na 5. maraton pozitivne psihologije

inline image preview

Prisrčno vas vabimo, da se pridružite že 5. maratonu pozitivne psihologije, ki poteka pod okriljem mag. Nastje Mulej in dr. Blanke Tacer ter spletnega portala www.maratonpozitivnepsihologije.si.

Letošnja posebnost je, da bodo vsa predavanja v okviru maratona pozitivne psihologije brezplačna! Na voljo bodo preko spleta oz. aplikacije Zoom.

Maraton bo potekal med 3.10. in 21.11.2020, vsakokrat v obliki predavanja med 18—19:15. uro preko Zoom-a. Za vsako predavanje posebej boste prejeli povezavo, ki bo aktivna ob 18. uri na dan predavanja.

Začne se že to soboto, 3.10.2020 ob 18. uri
z dr. Kristijan Musek Lešnikom in predavanjem “Diktatura sreče”.

PRIJAVE
Na brezplačna predavanja maratona se lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani https://maratonpozitivnepsihologije.si/maraton-ljubljana-2/.

KDO SO GOVORCI NA MARATONU?
Med govorci, ki jim boste lahko prisluhnili ob prihodnjih sobotah, so dr. Zvezdan Pritošek, Mateja Štirn, dr. Anica Mikuš Kos, Anka Patru, dr. Miha Kos, Brigita Langerholc in Feri Lainšček.

NAMEN MARATONA IN VSEBINE
Pozitivna psihologija je psihološka disciplina, ki se ukvarja s preučevanjem osebne sreče, zadovoljstva in blagostanja. Predavanja in razmišljanja naj bi vas spodbudila in navdihnila za pozitivne spremembe v zasebnem in poslovnem življenju.

Več o dogodku, govorcih in predavanjih si lahko preberete na spletni strani dogodka: https://maratonpozitivnepsihologije.si/maraton-ljubljana-2/

 

Toplo vabljeni k spremljanju maratona in pridobivanju novega znanja!

 

Arhiv novic