Dobra teta logo božični

Vabimo vas, da namenite del dohodnine Dobri teti

Dragi starši,

Verjetno vam je znano, da davčna zakonodaja omogoča fizičnim osebam (zavezancem) razporeditev 0,5% dohodnine v splošno koristen namen. V tem šolskem letu smo se tudi pri vrtcu Dobra teta povezali s Skladom 05 – ustanovo za družbene naložbe in pripravili pobudo za vas.

vrtec

Vabimo vas, da svoj delež dohodnine namenite Skladu Zasebnega vrtca Dobra teta, ki bo s pridobljenimi sredstvi skrbel za pomoč socialno šibkim otrokom, za nakup nadstandardne opreme, zagotavljanje razvojne in raziskovalne dejavnosti in zvišanje standarda vzgojno-izobraževalnega programa.

S to donacijo, ki vas popolnoma nič ne stane, lahko pomagate pri financiranju Sklada Zasebnega vrtca Dobra teta. V kolikor se ne odločite za namenitev, bodo sredstva ostala v proračunski blagajni.

Svoj del dohodnine lahko oddate preko elektronske zahteve na spletni strani:  http://www.sklad05.si/nameni/posamicen/281, ali pa izpolnite obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije".

Zahtevek (elektronski ali v fizični obliki) je nujno potrebno natisniti, podpisati in ga dostaviti k nam v pisarno, lahko pa ga tudi oddate vzgojiteljicam v oddelku.

Vaših donacij bomo zelo veseli, saj bomo tako vsi skupaj pripomogli k srečnemu in varnemu okolju naših otrok in skrbeli za razvoj našega vrtca. Prav tako bomo veseli, če glas o tem in našo pobudo razširite, delite s prijatelji, znanci, širšo družino.

Za prispele donacije se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Vaše Dobre tete

Arhiv novic