Dobra teta logo božični

Naj bo novo šolsko leto polno zabavnih dogodivščin in smeha!

Dragi naši mali nagajivci in dragi starši, babice, dedki, tete, strici in vsi naši prijatelji!

Začenja se novo šolsko leto in z njim nove priložnosti. Čas je, da uberemo nam še nepoznane poti, se naučimo kaj novega, izkusimo kaj zabavnega in ustvarjamo na načine, ki jih še nismo preizkusili.

Zelo se že veselimo prihoda vseh naših otrok, ki so preživeli super počitnice, saj nas bodo njihove pripovedi o enkratnih poletnih prigodah zagotovo navdušile. Za naše radovedne raziskovalce in male ustvarjalce smo tudi v tem šolskem letu pripravili odličen program, poln aktivnosti in novih doživetij.

Vsem tistim, ki se poslavljate od vrtčevskega vsakdana in jutri z vstopom v šolo odpirate nova poglavja svojih življenj, želimo mnogo novih prijateljstev, fantastičnih dogodivščin ter uspešnega pridobivanja novih znanj.

Še prav posebej toplo pa pozdravljamo vse malčke, ki se nam boste v varstvu v tem šolskem letu pridružili prvič in se pridružili naši veliki družini. Vsem staršem se iskreno zahvaljujemo za zaupanje in vam želimo prijetne in razigrane uvajalne dneve. V prihodnjih dnevih in tednih se bomo dodobra spoznali, se veliko igrali, crkljali in se počasi navadili na varstvo v vrtcu.

Naj novo šolsko leto prinese veliko nepozabnih trenutkov in postane še ena izmed zgodb, ki se je bomo z veseljem spominjali. 

Jana Fleišer

 

teta

Arhiv novic