Dobra teta logo božični

Praznično voščilo vsem otrokom in staršem

Dragi naši otroci, drage mamice in očki in vsi naši prijatelji!

Praznični čarobni čas je tu in kmalu se bomo v krogu družine in vseh bližnjih veselili prehoda iz starega v novo leto. Izkoristimo priložnost ob zaključku leta in vsaj v mislih zavrtimo čas nazaj, podoživimo vse neskončno zabavne, ustvarjalne in nasmejane trenutke, ki smo jih preživeli s svojimi malčki in se v srcu zahvalimo zanje.

Pustimo si občutiti hvaležnost za vse, kar smo preživeli z njimi, ne glede na to, ali je bil trenutek radosten, ali pa je kdaj na plano prišla kakšna solzica in se malo popraskalo koleno. Naj nam bo toplo ob srcu ob zavedanju, da je naš čas, naša ljubezen in topel objem največ, kar našim otrokom lahko damo za popotnico.

Naj se vam ob tej priložnosti tudi zahvalim, da ste tu, naši dragi starši, da nas podpirate in dihate z nami. V negotovem času, v katerem smo se znašli in ki od vseh nas zahteva dobršno mero potrpežljivosti in razumevanja, iskreno cenim vašo dobro voljo, pripravljenost pomagati in prilagodljivost, ki nam močno olajša marsikatero aktivnost. Iskrena hvala za zaupanje, ki nam ga izkazujete, vso pomoč in podporo tako pri vsakodnevnem programu kot tudi pri aktivnostih in dobrodelnih projektih, pri katerih tako radi sodelujemo. Zavedam se, da je močna skupnost staršev naših otrok neprecenljiva in da bi se brez nje marsikdaj znašli v zagati.

V prazničnih dneh smo tudi pri nas pripravili posebno presenečenje. Prisrčno vas vabim k ogledu našega prazničnega videoposnetka, ki smo ga pripravili skupaj z našimi vzgojiteljicami in otroki in ki ga lahko najdete na vstopni strani čisto desno ali na povezavi.

Naj bodo vaši praznični dnevi napolnjeni s smehom, radostjo in igro. Vam in vašim najmlajšim želim čudovit prehod v novo leto, ki naj vam prinese obilo zdravja, nepozabnih, toplih trenutkov in crkljanja.

Jana Fleišer

FB post zima 2021

Arhiv novic