Dobra teta logo božični

Pravcata gomila naših daril je romala v Materinski dom v Mariboru

V tokratni božični akciji smo ponovno zbirali darila in gospodinjske pripomočke za mame in otroke, ki so se znašli v stiski in se zatekli v Materinski dom v Mariboru.

S podporo staršev in otrok smo zbrali več kot 70 malih in večjih paketov z darili, ki smo jih podarili otrokom materinskega doma, njihovim mamicam pa prispevali nekaj zelo uporabnih gospodinjskih aparatov, posteljnine ter manjših stvari, ki jih bodo lahko s pridom uporabljale v svojih novih domovih. Veliko prostovoljcev smo potrebovali, da smo vsa zbrana darilca lahko hitro preselili k novim lastnikom :)

IMAG1073

Tako otrokom kot njihovim mamicam smo pričarali nepozabne nasmehe na obraze in prispevali k prazničnemu vzdušju ter pozitivni energiji za pot naprej.

IMAG1075

Pri Dobri teti vemo, da lahko s skupnimi močmi naredimo več in radi pomagamo otrokom, ki so se znašli v nehvaležni situaciji. Veseli smo, da smo lahko pridali nekaj koščkov k zagonetni sestavljanki njihovih življenj ter jim polepšali praznične dni.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste prispevali po svojim močeh in nabrali toliko zares srčnih presenečenj za pomoči potrebne in tiste, ki jim v tem trenutku to pomeni največ na svetu. Vabimo vas, da se še kdaj pridružite podobni akciji Pri Dobri teti in klicu na pomoč s strani otrok.

Arhiv novic