Dobra teta logo božični

Kdor vesele pesmi poje, gre v hribe lahkih nog ... Pejmo v hribe!

Pa je prišla … tiha, vetrovna, deževna, pisana, živahna, mrzla, včasih topla jesen. Kljub temu, da nas je obiskal hladnejši in vremensko manj stabilen letni čas, nas hribi vedno
kličejo in vabijo s čudovitimi razgledi, da jih obiščemo, občudujemo in si jih vtisnemo globoko v spomin. Narava nam tiho šepeta, naj jo spoštujemo in objamemo. Zato peljimo naše otroke v naravo, peljimo jih ven, pejmo v hribe!

Skupaj z jesenjo je tukaj tudi naš projekt »PEJMO V HRIBE« že četrto leto zapored. Če si star ali mlad, teta, stric, če veselo mahaš z repkom na štirih tačkah ali če tako ali drugače rad preživljaš aktiven čas v naravi, potem se z otroki odpravi na nepozabne pohode v hribe. Vabljeni prav vsi!

pejmo

Cilj projekta je, da se podate na pet pohodov na bližnje hribčke. Za predloge in namige pokukajte na spletno stran www.dobrateta.si ali preverite oglasno desko, kjer bo vabilo viselo vsak drugi mesec. Otrok prejme knjižico za žige, v katero bo poleg žiga lahko narisal risbo po doživetju ali s starši prilepil fotografijo.

Vsak otrok, ki bo osvojil vseh pet ciljev do junija 2021, bo na koncu prejel praktično nagrado in spominsko diplomo.

Knjižico naročite na katja@dobrateta.si ali pri vzgojiteljici v vrtcu do konca meseca.

Tokrat se žal ne bomo skupaj podajali v hribe. Za prvi pohod si lahko izberete katerikoli cilj, ki vam je ljub. Midve pa vam predlagava, da se na prvi hribček podate kar na sv. JOŠTA! Po navadi smo se vedno odpravili po SODARJEVI POTI, po lastni želji pa lahko izberete svojo poljubno pot, ki vas bo pripeljala do vrha. Izberite si lep jesenski vikend in se skupaj z družino odpravite na izlet. Vse kar potrebujete za sam pohod je nahrbtnik, obutev z dobrim podplatom, kakšen prigrizek, nekaj malega za odžejat in kanček dobre volje!

Za dodatne informacije in vprašanja sva vam na voljo na katja@dobrateta.si.

VESELI BOMO KAKŠNEGA FOTO UTRINKA!

Držimo pesti, da se na drugi pohod, ki je načrtovan v začetku decembra, odpravimo skupaj.

Do takrat pa vam želiva veliko lahkotnih korakov in zdravja.
Hribovski pozdrav,

Arhiv novic