Header

Ajda1

Pri Dobri Ajdi

Ajdice 3

Enota Pri Dobri Ajdi se nahaja v Ljubljani - v poslovni stavbi MEGACENTER (MCL2) na Verovškovi c. 55a in je organizirana v prvem nadstropju ljubljanske poslovne stavbe. Ima oddelek Pingvinčki - starostna skupina 2-3 leta ter oddelek Ribice - starostna skupina 1-2 leti. V enoti sta dve večji moderno opremljeni igralnici, od katerih ima ena izhod na balkon - ložo. Za preoblačenje je na voljo prostorna garderoba in razdelilna kuhinja. Otroci se igrajo na prostranem igrišču, ki se nahaja tik ob poslovni stavbi.

Enota je odprta od 6:00 do 16:30.

V ljubljanskem vrtcu Pri Dobri Ajdi za vsako šolsko leto pripravimo vsebinsko bogat letni plan enote, skladno s Kurikulumom za vrtce. Vzgojiteljice si prizadevamo, da bi se pri varstvu otroci počutili prijetno in srečno in da bi vsak dan doživeli kaj lepega ter veselega.

 

Kdo smo Dobre Ajde?

V mali zeleni oazi med vrvežem poslovnih stavb in resnobnim svetom odraslih v Ljubljani je svoj kotiček zgradila dobra Ajda. Svojo hiško je poimenovala vrtec Pri Dobri Ajdi in vanjo nanosila pravcato gomilo sila interesantnih in zabavnih igrač, knjig in sestavljank, s katerimi si rada krajša čas. Izjemno rada poje in pleše ter ustvarja iz najbolj nenavadnih materialov, iz katerih ji včasih uspejo pravcate male umetnine. Vsak dan hodi z Želvicami na sprehode v ljubljansko okolico, se uči spretnosti z žogo in kolebnico, radovedno spoznava naravo in njene prebivalce ali pa postavlja gradove na bližnjem igrišču. Najraje pa ušpiči kako vragolijo in kravžlja živčke našim prijaznim vzgojiteljicam. Pridružite se ji - videli boste kako zabavno je pri nas.

 
Ime skupine Ribice Pingvinčki
Starost otrok 2 - 3 let 2 - 5 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice

Brigita Ličen in 

Nina Košir. 

Tamara Bastarda in

Natalija Šuštar

(Sandra Mehanič).

 

 

Vpis

 

 

Kontakt Pri Dobri Ajdi

 
Zasebno varstvo Dobra teta d.o.o.
PE Pri Dobri Ajdi
Verovškova 55a, 1000 Ljubljana
 
Telefon: 030 293 419
Pišite nam na:
 

 

Galerija slik Pri Dobri Ajdi