Header

Pri Dobri Ajdi 

Ajda1Enota Pri Dobri Ajdi se nahaja v Ljubljani - v poslovni stavbi MEGACENTER (MCL2) na Verovškovi c. 55a in je organizirana v prvem nadstropju ljubljanske poslovne stavbe. Ima oddelek Pingvinčki - starostna skupina 2-3 leta ter oddelek Ribice - starostna skupina 1-2 leti. V enoti sta dve večji moderno opremljeni igralnici, od katerih ima ena izhod na balkon - ložo. Za preoblačenje je na voljo prostorna garderoba in razdelilna kuhinja. Otroci se igrajo na prostranem igrišču, ki se nahaja tik ob poslovni stavbi.

Enota je odprta od 6:00 do 16:30.

V ljubljanskem vrtcu Pri Dobri Ajdi za vsako šolsko leto pripravimo vsebinsko bogat letni plan enote, skladno s Kurikulumom za vrtce. Vzgojiteljice si prizadevamo, da bi se pri varstvu otroci počutili prijetno in srečnoin da bi vsak dan doživeli kaj lepega ter veselega.

Kdo smo Dobre Ajde?

V mali zeleni oazi med vrvežem poslovnih stavb in resnobnim svetom odraslih v Ljubljani je svoj kotiček zgradila dobra Ajda. Svojo hiško je poimenovala vrtec Pri Dobri Ajdi in vanjo nanosila pravcato gomilo sila interesantnih in zabavnih igrač, knjig in sestavljank, s katerimi si rada krajša čas. Izjemno rada poje in pleše ter ustvarja iz najbolj nenavadnih materialov, iz katerih ji včasih uspejo pravcate male umetnine. Vsak dan hodi z Želvicami na sprehode v ljubljansko okolico, se uči spretnosti z žogo in kolebnico, radovedno spoznava naravo in njene prebivalce ali pa postavlja gradove na bližnjem igrišču. Najraje pa ušpiči kako vragolijo in kravžlja živčke našim prijaznim vzgojiteljicam. Pridružite se ji - videli boste kako zabavno je pri nas.

Ajdice 3

Ribice:

Starost otrok: 2-3 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Brigita Ličen in Nina Košir. 

Pingvinčki:

Starost otrok: 2 - 5 let
Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice: Tamara Bastarda in Natalija Šuštar (Sandra Mehanič).

 

Vpis

Kontakt Pri Dobri Ajdi

Zasebni vrtec Dobra teta d.o.o.
PE Pri Dobri Ajdi
Verovškova 55a, 1000 Ljubljana

Telefon: 030 293 419

Pišite nam na:

 

Galerija slik Pri Dobri Ajdi