Dobra teta logo božični

#Ostajamodoma Dnevnik mamice: 1. vikend skupaj

Petek, 13.3.2020 #ostajamodoma

Delo od doma, generalno čiščenje shrambe, da bo prostor za minimalno zalogo hrane. Čeprav je deževalo smo imeli za kosilo »steake« z žara in pečen krompirček v foliji. Punci sta ostali doma, prav tako tudi midva.
Malo smo potrenirali, kako bo izgledalo šolanje na daljavo.

Picture1

 

Sobota, 14.3.2020 #ostajamodoma

Generalno čiščenje dnevnega prostora, kjer se še posebej veliko zadržujemo. Za čiščenje smo imeli vse, razen čistila za usnje ne. :(

Hmmm, kaj pa zdaj. V trgovino ne gremo. Pomislila sem, da zagotovo obstaja domače čistilo ... in res - našla sem ga na spletni strani https://oopsi.si/domace-cistilo-za-usnje/. Deklici sta ga zmešali in z veseljem z njim očistili belo sedežno garnituro.
Kosilo smo si naredili kar bolj enostavno.... torteline v smetanovi omaki. Ponovno smo jedli zunaj na sončku. Punci sta se še igrali v gozdu, z možem pa sva šla na sprehod po barju.

 

Picture2

 

Nedelja, 15.3.2020

Generalno čiščenje kopalnice. Uf, to je bil kar zalogaj. Tu je ponovno prav prišel alkoholni kis. Vonj je šel z zračenjem hitro ven.
Sledil je žar zunaj na sončku, pire krompir in regrat.

Picture3

 

Uf. Vsak začetek je težak, vendar nam bo s skupnimi močmi uspelo. Življenje se nam je postavilo na glavo in zamajale so se nam noge. Čas pa.. čas se je obrnil v naš prid, saj smo skupaj vsak dan, cel dan. Predvsem pa najbolj pomaga, da se imamo radi. 

Kako smo preživeli čisto prvi teden naše karantene, si boste lahko prebrali v naslednjem prispevku, ki bo na naših spletnih straneh, kaj kmalu. :)