Header

EnoteSlikca
DobraTetaSvetuje
DobraTetaSvetuje

pejmo v hribe logo px

Separator

NOVICE / AKTUALNO

Thumbnail Zaključno srečanje smo letos obeležili z lovom na skriti zaklad po mestnih ulicah in ob bregovih reke Kokre. Obiskal nas je gozdni škrat, ki nam je ponagajal tako, da nam je zaklad zelo dobro skril....
Thumbnail Spoštovani starši! Želimo vam podati več informacij in priporočil o delovanju našega vrtca in izvajanju ukrepov za obdobje, ko se v državi še vedno pojavljajo posamični primeri COVID-19. Sprejemanje in...
Thumbnail Dragi starši,  v skladu z nadaljnimi sprostitvami ukrepov v povezavi s COVID-19 na področju predšolskega varstva in šolstva vas z največjim veseljem obveščamo, da odpiramo svoja vrata in oddelke v...

TETINE VIDEO VSEBINE

Šola za starše:"Zavestno starševstvo: ohranjati notranji mir (tudi v nenavadnih, razburljivih časih)"

V zadnjih tednih se srečujemo s številnimi novimi, neznanimi ter drugačnimi situacijami in zahtevami, ki lahko v nas pogosteje budijo različna neprijetna, močna čustva (jezo, strah, zaskrbljenost…), zato smo v tokratni “Šoli za starše” dali poseben poudarek na ustvarjanje očetove/mamine stabilnosti in notranjega miru, da bomo lahko še naprej ostajali prisotni in podporni za naše otroke. Z nami je bila mag. Maja Bajt, psihologinja in psihoterapevtka. Vabljeni k ogledu!

 

Dobrodelni bazar 2019

Vabljeni k ogledu videoposnetka decembrskega tradicionalnega Tetinega novoletnega bazarja. Čarobno praznično vzdušje je zaznamovala obilica smeha, dobre volje in iskrivih, nadvse prijetnih trenutkov. Iz srca se zahvaljujemo vsem, ki ste nas obiskali, se družili z nami in z nakupom izdelkov na pisani tržnici tudi prispevali v Tetin dobrodelni sklad.

 

Sanela Banovic - Komunikacija - Motivacija

Tokratna gostja Sanela Banović, dr. med., nam je predstavila, kako sreča in zadovoljstvo v življenju vpliva na psiho-fizično zdravje in hormonsko ravnovesje v telesu posameznika. Pogovarjali smo se pa tudi o tem, kako pridemo do sreče in zadovoljstva in kaj potrebujemo za srečno življenje.

Vpis

Vas zanima vpis k Dobri teti ali pa morda potrebujete zgolj občasno varstvo? Izpolnite spodnji formular in si zagotovite prosto mesto. 

Vpis v vrtec Dobra Teta


Vas zanima vpis k Dobri teti ali pa morda potrebujete zgolj občasno varstvo? Izpolnite spodnji formular in si zagotovite prosto mesto.

Please let us know your name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please let us know your email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

/ / Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

 

Morda vas zanima tudi: