Header

EnoteSlikca
DobraTetaSvetuje
DobraTetaSvetuje

pejmo v hribe logo px

Separator

NOVICE / AKTUALNO

Thumbnail Dragi otroci, dragi starši, dedki, babice, tete in strici! V petek, 20.11.2020 že desetič po vrsti obeležujemo Tradicionalni slovenski zajtrk. Ta vseslovenski projekt se izvaja vsako leto tretji...
Thumbnail Dragi starši,    obveščamo vas, da smo s strani Mestne občine Kranj in Mestne občine Ljubljana dobili sklep o zagotovitvi nujnega varstva za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo...
Thumbnail Predstavljamo Tetino igrišče in njegove zvezde: Gibalna Abeceda, Imenka, Adožejka in Lesenko!Drage mamice in očki, tete in strici, babice in dedki! Z največjim veseljem in ponosom predstavljamo...

TETINE VIDEO VSEBINE

Učimo se angleško ... z Ibrahimom: 2. urica

Čas je za ... angleščino! Skupaj s svojim malčkom se nam pridružite na drugi urici angleščine in zapojte skupaj z Ibrahimom, naučite se povedati dneve v tednu in našteti barve … vse to in še več v naši urici za angleščino!

Učimo se angleško ... z Ibrahimom: 1. urica

Čas je za ... angleščino! Skupaj s svojim malčkom se nam pridružite na prvi urici angleščine in se naučite povedati dneve v tednu po angleško, kakšno je danes vreme, katera je črka dneva, zapojte pesmico skupaj z Ibrahimom … vse to in še več si poglejte v videoposnetku angleške urice z Ibrahimom!

"Pejmo v hribe" - vabljeni, da se nam pridružite!

Manca in Katja sta pripravljeni! Tudi letos se bo pri Dobri teti odvijal projekt "Pejmo v hribe". Čeprav nam trenutne razmere ne omogočajo, da bi v hribe hodili vsi skupaj, kot smo v preteklih letih, smo za vas in vaše malčke pripravili posebno obliko akcije, kateri se lahko priključite tudi v okviru družinskega izleta v hribe! V video vabilu si oglejte, na kakšen način lahko sodelujete in kako pridete do simpatične nagrade, ki čaka pridne male pohodnike.

Vpis

Vas zanima vpis k Dobri teti ali pa morda potrebujete zgolj občasno varstvo? Izpolnite spodnji formular in si zagotovite prosto mesto. 

Vpis v vrtec Dobra Teta


Vas zanima vpis k Dobri teti ali pa morda potrebujete zgolj občasno varstvo? Izpolnite spodnji formular in si zagotovite prosto mesto.

Please let us know your name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please let us know your email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

/ / Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

 

Morda vas zanima tudi: