Header

EnoteSlikca
DobraTetaSvetuje
DobraTetaSvetuje

pejmo v hribe logo px

Separator

NOVICE / AKTUALNO

Thumbnail Ste vedeli, da danes praznujemo mednarodni dan pismenosti? Pismenost velja za merilo praga civiliziranosti in šele z uvedbo obveznega šolstva v 18. stoletju je začela izgubljati status priviligirane manjšine in...
Thumbnail Prvi vrtčevski dan smo z največjim veseljem spremljali prav v vseh naših enotah. Ponovno se je po naših hodnikih razlegal otroški smeh in igriva razigranost. Neznansko smo se razveselili tudi mi,...
Thumbnail Dragi starši, s prihodnjim tednom vstopamo v novo šolsko leto v vseh naših enotah. Naj vam ob tej priložnosti zaželimo iskreno dobrodošlico! Tudi mi se nadvse veselimo ponovnega snidenja, še bolj pa...

TETINE VIDEO VSEBINE

Šola za starše:"Zavestno starševstvo: ohranjati notranji mir (tudi v nenavadnih, razburljivih časih)"

V zadnjih tednih se srečujemo s številnimi novimi, neznanimi ter drugačnimi situacijami in zahtevami, ki lahko v nas pogosteje budijo različna neprijetna, močna čustva (jezo, strah, zaskrbljenost…), zato smo v tokratni “Šoli za starše” dali poseben poudarek na ustvarjanje očetove/mamine stabilnosti in notranjega miru, da bomo lahko še naprej ostajali prisotni in podporni za naše otroke. Z nami je bila mag. Maja Bajt, psihologinja in psihoterapevtka. Vabljeni k ogledu!

 

Dobrodelni bazar 2019

Vabljeni k ogledu videoposnetka decembrskega tradicionalnega Tetinega novoletnega bazarja. Čarobno praznično vzdušje je zaznamovala obilica smeha, dobre volje in iskrivih, nadvse prijetnih trenutkov. Iz srca se zahvaljujemo vsem, ki ste nas obiskali, se družili z nami in z nakupom izdelkov na pisani tržnici tudi prispevali v Tetin dobrodelni sklad.

 

Sanela Banovic - Komunikacija - Motivacija

Tokratna gostja Sanela Banović, dr. med., nam je predstavila, kako sreča in zadovoljstvo v življenju vpliva na psiho-fizično zdravje in hormonsko ravnovesje v telesu posameznika. Pogovarjali smo se pa tudi o tem, kako pridemo do sreče in zadovoljstva in kaj potrebujemo za srečno življenje.

Vpis

Vas zanima vpis k Dobri teti ali pa morda potrebujete zgolj občasno varstvo? Izpolnite spodnji formular in si zagotovite prosto mesto. 

Vpis v vrtec Dobra Teta


Vas zanima vpis k Dobri teti ali pa morda potrebujete zgolj občasno varstvo? Izpolnite spodnji formular in si zagotovite prosto mesto.

Please let us know your name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please let us know your email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

/ / Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

 

Morda vas zanima tudi: