Header

Izjemen športni dan v naši enoti varstva Vogu

Pomladne višje temperature so tudi nas zvabile na plano in v naših razigranih malčkih prebudile pravi športni duh. Za našo skupinico smo v sončno sredo organizirali pravcati športni dan, ki se je odvijal v športno - rekreacijskem centru Vogu in ki je marsikoga izmed nas pustil od smeha in igre brez sape.

Do Vogu nam je čas kar prehitro minil, saj smo se odpeljali z avtobusom. Ko smo slišali, kaj vse bomo na ta dan počeli, smo se noro razveselili. Skoraj pretežko se je bilo odločiti, kam bi šli, saj je bilo toliko delavnic in aktivnosti na voljo! Najmlajšim radovednežem smo pokazali, kako se pleza in jih spravili na pravcato plezalno steno, da so preizkusili moč svojih rok in spoznali, da to ni šala - potrebuješ kar precej moči, da se lahko držiš na malih oprijemkih. Spoznali smo, kako zabavno je skakanje po trampolinu in preizkusili prve enostavne akrobacije. V peskovniku smo se spremenili v pravcate kiparje, ustvarjali smo gradove, prava mesta in se spremenili v umetnike s čudodelnimi rokami. Spoprijateljili smo se s ponijema Oli in Vero in napeto poslušali zgodbo o njunih dogodivščinah. Po hribu smo preizkusili, kako močno ravnotežje imamo - spremenili smo se v prave kotaleče žogice!

Po odličnem kosilu, ki smo ga pojedli kar v naročju narave, smo še preizkusili prav vsa igrala, ki smo jih našli v centru Vogu in se zadovoljni odpravili proti mestu. Razveselili smo se sladkega sladoleda, ki smo si ga privoščili za odličen zaključek našega športnega dne! :)

Kolaz sportni dan

Arhiv novic