Header

Goriče

IMG 3488

Občasno/dopoldansko varstvo Goriče se nahaja v župnijskem uradu Goriče (Goriče 50, Goriče) in je organizirano v večnamenski stavbi. Ima en oddelek kombinirane starostne skupine, ki lahko sprejme 6 otrok. V varstvu sta na razpolago dve učilnici/igralnici in kuhinja z razdelilnico. Zunaj se otroci igrajo na prostorni travnati površini in bližnjem javnem igrišču.

 

Dopoldansko varstvo je odprto od 8:30 do 12:30.

 

Kdo smo Račke?

Dobra teta, tista, ki ima svoje prostore v večih hišah v Kranju je prišla tudi na vas: pot jo je zanesla v Goriče.
Tam v svetli, prostorni in topli učilnici Župnijskega urada Goriče, vsak ponedeljek in petek  prijetno dopoldne preživi štiri do šest otrok.
Skupaj z vzgojiteljico racajo po sobi, se igrajo, plešejo in dramatizirajo. Pred hišo se razteza prijeten vrt, po vaški poti pa pot do šolskih igral ni dolga.
Ob lepem vremenu velik del dopoldneva preživijo na prostem: si grejo pogledat kmetije, mahajo sovaščanom ter se igrajo na raznovrstnih igralih.
Ko dežne kapljice namočijo vaške njive in travnike, račke s škornji skačejo po lužah in urijo motorične sposobnosti na stopnicah, ki jih pripeljejo do razdelilne kuhinje, kjer pojedo dopoldansko malico in se okrepčajo s kosilom pred odhodom domov.

Skupine:

Ime skupine Račke
Starost otrok 2-5 let
Vzgojiteljica
Irena Koprivnikar

Kontakt Dopoldansko varstvo Goriče

 
Zasebno varstvo Dobra teta d.o.o.
Dopoldansko varstvo Goriče
Župnijski urad Goriče
Goriče 50, 4204 Goriče
 
Telefon: 030 293 419
Pišite nam na:
racke@dobrateta.si