Header

Priredite nepozabno rojstnodnevno zabavo za vašega malčka z mega tematiko!

Rojstni dan vsakega malčka je nekaj posebnega. Naš malček ali malčica raste in spet je prišel čas, ko bo za leto starejši/a. Najraje bi ustavili čas, da bi za vedno ostal majhen. A glej ga zlomka, pravzaprav pa tisti mali kazalec na uri vendarle lahko ustavimo vsaj za nekaj časa – priredimo čarobno rojstnodnevno zabavo!

Naj se bombastično zabaven dan prične!

Ta dan je njegov/njen, zato lahko postane kdorkoli želi – princeska ali vitez v začaranem gradu, ekperimentira v čarodejski šoli zabave, poje in pleše v cirkusu ali pa po piratsko zavzame otok! Domišljije imamo veliko, veselja pa tudi, zato lahko kuhamo s Piko Nogavičko ali pa migamozažigamo v vesolju. Seveda puščamo odprto pot tudi otroški domišljiji in zabavo priredimo glede na njegovo ali vašo idejo.

Izberite med naslednjimi zabavami:

Pri Dobri teti si želimo, da bi bil ta dan nepozaben tako za male škratke kot za starše. Starši se medtem, ko Vaš malček praznuje, lahko družite v sosednji sobi in skupaj z njim upihnete svečke na torti, ko je čas za to. Če potrebujete le pomoč in nekoga, ki bo vaše zabavljače animiral, se med izbirami skriva tudi opcija praznujem doma.

To ne bo le še ena rojstnodnevna zabava, to bo rojstni dan vaše Nike ali Maksa ali Tine! Naš pristop je oseben in edinstven, vsakemu otroku bomo priredili zabavo, ki bo gotovo ostala v njegovem spominu.

Za svojega slavljenca in njegove prijatelje lahko dodatno izberete zdrave prigrizke (polnozrnata pica, zdrava in presna torta, domača šabesa).

Lokacija vaše zabave: Pri dobri Evi,  Pri dobri Lučki

Čas trajanja vaše zabave: 2,5 uri

Zabavamo se seveda lahko tudi pri vas doma - v tem primeru nam to željo sporočite in priredimo enako zabavo tudi na tak način!

Cena zabav Pri Dobri teti

Cena vključuje:

  • Dejavnosti in okrasitev igralnice na določeno temo
  • 2 animatorja
  • Sadje, po želji tudi slano pecivo
  • Glavno jed – pica, toasti ali kruhovčki
  • Darilo za slavljenca, nekaj malega za povabljence

Cene so navedene v opisu tematske zabave

 

Rezervirajte si svoj termin za pravo rojstnodnevno zabavo Pri Dobri teti! Več informacij in rezervacije na rojstnidan@dobrateta.si